10.4.2011

Detta har hänt sen senast

Vi har varit barnvakter. Det gick bra. Nala var inte så förtjust förståss, men vallhunden tycker ju om barn. Ända tills de börjar valla vallhunden. Då blir det lite förvillande.
Två dagar var hundarna hos Katja då jag var på arbetsresa. Yra var nöjd och det gjorde henne gott att ha lite sällskap i samma storlek. Pyttesvart hade hållit ordning och reda i hushållet och njutit av det. Stackars Nur hade nog inte orkat med henne flera dagar.
Igår tävlade vi i Riihimäki. Sist och slutligen var resultatet inte alls så eländigt. Första hoppbanan blev bara pannkaka, men på agilitybanan blev resultatet 15 (två vägror och en ribba) och på den andra hoppbanan kom två ribbor ner dvs. 10. Kontakterna på agiltitybanan var riktigt fina. Vägrorna berodde på att matte inte riktigt var på det klara med var på kartan vi befann oss. Ribban var ett typiskt Yra-slarv. Hoppbanans rivningar var, tycker jag, slarvfel de också. Den första kom efter en tunnel, så jag hade lite försprång, och då hinner hon ju inte hoppa ordentligt. Sen rev hon också muren och där fanns det ingen orsak utom att hon igen håsa.

Banan kan man se via linken nedan

www.youtube.com/watch?v=UOmuBDsuBCw

1 kommentti: