3.4.2012

Idag åkte vi till Vuokkoset och tränade. Skulle bara träna lite 65 cm hopp med Yra så jag byggde en oval med två tunnlar och fyra hopp. Ville få henne att riva så jag kunde påpeka för henne att så skall man inte göra. Sen sprang vi runt runt och allt som allt föll bara två ribbor. Hopp tekniken ser helt bra ut på videon också. Mer än så skulle jag inte göra med Yra, men sen kunde jag inte låta bli att göra lite kontakter också. De funkade finemang trots mycket sidoavstånd och sen tränade vi också lite poispäinkääntö på bommen eftersom det någongång kan behövas.
Nala tränade också lite för första gången på månader. Hon var helt super ivrig! Vi gjorde lite slalom och bommen och sen samma oval och Nassa var duktig! Tyvärr hoppade hon c 50 cm när hon bara hade behövt hoppa 20. Vet inte om det berodde på att hon är ovan, inte ser eller ännu trots allt är sjuk i ryggen så vi gjorde inte mer, men det var desto roligare.
Dimma tränade självklart också. hon gjorde lite kontakter på den riktiga bommen, men det var lite svårt för den är brantare än plankan här hemma och hon har svårt att hoppa upp från sidan, men en klar idé om vad hon skall göra har hon tydligen så det är ju super. Ovalen gjorde hon också och det gick undan rätt bra. Videon ser man här.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti