13.6.2010

Suck

Så var det med dom tävlingarna. Nala disk. och Yra 10. Det är inte riktigt så illa som det låter. Nalas bana var i princip felfri, utom att sista tunneln blev gjord åt fel håll, men sånt händer. Hon var på inget sätt extremt snabb, men hon lunkade nu på i sin egen takt, ganska säker och utan några skrämselattacker, gjorde kontakterna helt ok osv. Det enda som var uruselt var (igen en gång) slalom som två minuter tidigare hade gått med god fart på träningsplanen, men de e nu så som de e.
Yra var överraskande fokuserad och handlingen funkade tom. ända tills jag på det 15de hindret fick lära mig att man inte kan ta emot Yra på andra sidan ringen för då kommer hon förbi. Sen gick slutet bra utom att jag slarvade på näst sista och än en gång fick henne att fälla en ribba. Vi förlorade bara c. en sekund åt vinnaren och det är rätt otroligt med tanke på att vi fick stanna upp, gå tillbaka och göra om ringen från noll fart. Så det är väl som Kata sa; vi är nästan jättebra. Matte bara tappar nerverna på att det är bara nästan hela tiden. Hur svårt kan det va'- på en skala?

1 kommentti:

  1. Niinpä :D! Kun se mamma nyt pitäisi oman päänsä kasassa niin tulis supernopeita nollia :P. Vielä ne sieltä tulee kun saatte voittoputken pään auki :).

    VastaaPoista