21.11.2010

Obegåvade tränar

Lahjattomat treenaa sägs det ju och det stämmer för vår del. Man kan tom. var så obegåvad att man inte lär sig av det man gör på träningen. Nedan länken till tisdagens träningsvideor.

http://austerit.1g.fi/kuvat/videoita/Yran+treenit+16.11.2010/

Om dagens tävling kan man säga så mycket att Yra inte hölls i starten och matte inte skötte handlingen. Resultatet blev därefter. Här sätter vi punkt för klagandet.

Det var en helt kul resa till Åbo i alla fall. Fick använda långa ljusen i bilen. Spännande! Har inte gjort det sen de glada årena med Kurttu. Focusen har inte färdats på mörka vägar utanför ring III i någon större utsträckning tydligen.

Nala har haltat från och till sen i går kväll, då det var riktigt illa. Hon ville inte sätta tyngden alls på höger framtass. Har inte märkt att hon skulle ha stött sig och jag hittar inget synligt fel. Idag har hon sprungit och hoppat in och ut ur bilen helt frivilligt (utan lov) och utan problem, men sen emellanåt haltat kraftigt. Tycker inte att det är tassen som verkar sjuk utan mera axeln eller armbågen. Jag skulle gissa att hon halkat och förstäckt frambenet för golvet är så halt, men varför går hon då och håller benet uppe? Skulle tro att det är det värsta för en sjuk muskel. Vi skall till veterinären i alla fall på onsdag så då får vi se ifall vila inte har hjälpt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti