1.1.2011

Nala är en duktig hund

Duktig nog men inte så hemskt snabb. Den första banan började med hopp-påse-gungan-hopp-slalom. Inte precis hinder där Nala får upp farten. Riktigt bra kämpade hon ändå på. Tyvärr kom hon inte riktigt ihåg att jag var med så flera svängar blev olovligt vida. 5,01 sek. övertid var ändå bra eftersom den bana Nala gjorde säkert var 100 m längre en den domarn hade tänkt sig. Vi blev faktiskt tredje och fick stå på prispallen.
Andra banan kom jag ihåg att låta henne ruska på sig, nysa och allt vad hon nu behöver göra innan hon startar. Kom i gång fint men på bommen började hon misstänka att domarn tittar skitigt på henne. Sen var det bordet som Nala först måste snusa på innan hon hoppade upp. Det kunde ju ha varit nåt skumt. Resten av banan gick finemang. Denna gång blev det 5,02 sek övertid så om inte annat så höll vi i allafall vår nivå. Fjärde plats dessutom.
Inte så illa av Nala. Glad var hon och snabb då när hon kom ihåg och vi har ju halverat vår övertid sen senast så kanske vi skall tävla lite till igen nån gång.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti