7.1.2011

Skogspromenader och träning

Igår gick vi en skogspromenad innan träningen. Det var riktigt skönt och faktiskt inte så mycket folk i skogen fast det var helg.
Sen var det träning. Byggde en bana med motsvarande problemställen från tävlingsbanorna. Först sväng runt "hörnet". På tävlingen gjorde Yra svängen så snäv så hon tog avstamp praktiskt taget under andra ribban och fällde därför. Igår svängde hon flera gånger åt fel håll, WTF! Fick göra ett ordentligt veck för att få svängen att funka. Varifrån får hon dom här underliga, stick 90 grader år fel håll, infallen? Vi lyckades tillsist i alla fall. På raksträckan höll hon nosen framåt som tur. Sen tränade vi några bortåtsvängar och sylkkäre. Jag fick kämpa ordentligt för det är fråga om några cm eller tusendelssekunder för att det skall lyckas. Håller jag henne för länge hinner hon svänga varvet runt.
Sen tränade Nala lite eller vimsade på en stund, hur man nu vill se det. Glad var hon och fort gick det.
Yra tränade ännu lite lydnad. Nu håller hon igen bättre kontakt i följet, men är i stället lite sned. Det här är det mest irriterande med lydnad. Varje gång man får nåt delområde att funka så faller ett annat i bitar. Arrgh!
Efter träningen gick vi ännu en promenad med Nevada. Nu kunde Yra springa med men leker tillsammans gör mor och dotter inte.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti