12.5.2012

Nala tävlar

Kort rapport: Första banan var ute och det gick undan helt bra för att vara Nala tom. slalom var ok, men till sist "irto" Nala in i fel tunnel ända och vi blev diskade. Kul var det i allafall. Andra banan var inomhus och det tyckte inte Nala om så vi var tillbaka i långsam mode med stop mitt i slalom och allt vad det innebär. En nolla blev det i allafall om än med 10 sek övertid, oops. Tredje banan var igen ute och började med en raksträcka på fyra hinder. Jess, perfekt! Vi hade fått upp farten med att leka med bollen annars också och början gick jättebra. Inte ens en snubbling på gungan knäckte Nalas drive. Sen var det igen dags för slalom och jag kämpade för att hon inte skulle stanna upp, men kämpade lite för mycket och det blev strul med rytmen och dit for det. Sen valde Nala ännu att göra startrakan som slutraka, men vad gör väl det, bara det går undan. Men det var roligt och Nala hade roligt så det var värt att vara med i allafall.
Yra gjorde andraklass banan efteråt och vitsi det skulle vara enkelt att tävla med henne i andraklass. Nu är det ju lite för sent officiellt, men det var kul att vetä helt täysii!
Dimma visade prov på sin allra bästa vallning av andra hundar, men gjorde också lite hopp och tunnlar. Bra drive och fokus på hindren, mycket mindre fokus på mej. Dimma tycks tro att man i agility får göra valbara hinder och då i den ordningen hon själv väljer. Nix damen, vi ska nog få ordning på dig också.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti