5.5.2012

Vi tränar igen

Dimma tränade på första maj. Vi gjorde tunnel, hopp, längd, ring och lite slalom. Gick helt bra, mindre spring i benen än senast så hon lähte int' lapasesta så mycket.
Yra var tillbaka med fart på onsdag. Jag hann inte riktigt någonstans, men försökte ändå, så päällejuoksun blev bokstavligen päällejuoksun och allmänt kaos. Till sist gav både jag och tränaren upp försöken att hinna med och jag körde med lite kökkö takaaohjaus som sen funkade otroligt bra. Yra irto som bara vad, vilket ju iofs. är jättebra. Hon gjorde också super slalomingångar och var tekniskt duktig om man bortser från kontakterna. Så, ja, Yra är tillbaka, vi får se vart det leder.
På torsdag tränade Yra kontakter. Nala gjorde kontakter och slalom och var igen snabb och ivrig så, oj, jag anmälde henne och tävla.
Dimma hade target tem träning. Vi tränade både hundar och oss själva och det var riktigt roligt. Dimma hade lite svårt att behärska sin vallningsinstikt och glömde att man måste sakta in om man skall ta en leksak som ligger på marken så hon slog nästan ut framtänderna, men annars var hon riktigt duktig.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti