28.2.2010

BH-träning och tandborstning

Yras första BH-träning är nu avklarad. Det gick över förväntningarna faktiskt. Jag var lite nervös eftersom vi inte är vana att träna i grupp och jag inte alls visste hurudana de andra var och hur de tränar. Vi gick igenom vad var och en kan och Yra kunde riktigt bra. Så här fint har hon inte gått fot på länge, jess! Hon höll platsen och kontakten och var annars också i rätt "vire". "Jäävät" dvs. sitt och ligg gick super. Inkallningen var bra fast hon blev lite sned. Vi behövde inte alls skämmas tvärtom. Hoppas vi kan fortsätta i samma takt och klarar beteendeprovet under sommaren.

Eftermiddagen tillbringade vi hos mamma och Hannu. Jag putsade alla hundars tänder och här är en ganska dålig video på Yra. Hon gillar nämligen tandborstning.


2 kommenttia:

  1. Jeee, hieno video!!! :D. Miten tommosen saa lisättyä? Mäkin ostin eilen koirille uuden hampiharjan, että samaa hommaa edessä täälläkin.

    VastaaPoista
  2. Öööh! Kun kirjottaa sitä tekstiä niin siinä on semmonen video-kuva siinä ylhäällä ja siitä sen saa lisättyä. Terveisin, Data-Nisse

    VastaaPoista