23.12.2010

God jul!

Jag har fått några aha-upplevelser denna jul. Att egenhändigt göra julklappar är visserligen kul, men det lönar sig att reservera gott om tid så man slipper knep-och-knåpa rumppan av sig. Tips om hur man gör snygga paket med flera olika sorters papper låter som en god idé tills man ser reultatet. En ren pudel är trevligare och gladare än en inte så jätteren. Och sist men inte minst; man kan lära sin bordercollie göra mycket, men presenter packar dom inte in. Däremot öppnar dom gärna redan inslagna som inte är till dom och trasslar in hår i tejpen. (Nala fastnade hel och hållen).

Vi inledde julfirandet med att träna i Juvamalmen. Ludidjuren gav matte en julklapp i förväg och var båda mer än duktiga. Nassa var sjukt snabb. Yra var det som vanligt också och som extra bonus komtakttränade hon som ett proffs. Sista halvtimmen gjorde vi blandat lydnad och HTM. jag lovar att jag inte skall lägga en femte gren på Yras hobbylista men att blanda in nya skaer fick henne åtminstone idag att göra lydnagsmomenten ordentligt.

Nu väntarsnart julskinkan och ett nytt prov på självbehärskningen för oss alla tre.

GOD JUL!

1 kommentti:

  1. *reps!*, mulla samanlaista paketointimeininkiä tänään ja sitten kun olin saanut kaikki pakettiin, niin uuvahdin täysin sängylle. Just ehdin saada paketit valmiiksi, kun vieraat saapuivat.

    Oikein ihanaa ja rentouttavaa joulua!!!

    t. Mari, Dessi ja Ringo

    VastaaPoista