11.1.2010

Inneträningar

Igår var vi och tränade inne i en ny hall. Man får ta alla chanser man har när vädret är så här kallt. Först tränade vi kontakter. Redan mycket bättre. Yra behövde påminnas om att de skall göras ordentligt. Sen gjorde vi en enkel träning med tre hopp i bredd och övade takaa-kierto, välistä-veto och allt vad det nu kan heta. Riktigt fint jobbade lilla fröken. Vi lade ännu till en tunnel och hon sökte den fint och "irto" beundransvärt. Matte var mycket nöjd.
Nassa tränade också och jag vet inte om det berodde på att det var verkligt varmt i hallen eller vad det var, men hon hade grym fart på. Vi tog ganska svåra svängar och ändå hölls farten trots att det var ett främmande ställe. Skall nog vänta med att tävla med henne tills det är varmt för jag misstänker att hon börjar bli lite stel i sina överrörliga leder.
Nova gjorde också några hopp och koncenrarade sig sen på att betee sig dåligt. Dom hade en disk där hallen ägare satt och där fanns godis ock lite annat sånt så hon murvlade fräckt på och låtsades att hon inte hörde när jag ropade på henne. Så snäll och duktig som hon annars är så när hon bestämmer sig för att uppföra sig dåligt så då är hon verkligen fräck.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti